Proteza cu mini implanturi

Descoperă confortul și stabilitatea pe care o oferă mini implanturile dentare! Mini implanturile sunt soluția inovatoare, minim invazivă si rapida pentru cei care au nevoie de o proteză dentară cu stabilitate. Aceste implanturi mici și durabile reprezintă o opțiune excelentă pentru cei care sunt purtatori de proteza clasica, mobila si doresc sa imbunatateasca stabilitatea acesteia cu ajutorul acestor dispozitive medicale.

Aceste mini implanturi se adreseaza in primul rand pacientilor cu atrofie osoasa masiva, la care nu se mai pot insera implanturi clasice fara o aditie osoasa in prealabil. Datorită dimensiunilor reduse, ele necesită intervenție minim invaziva și perioada de vindecare mai scurta.

Deși sunt mici, mini implanturile sunt incredibil de puternice și stabile. Acestea sunt realizate din materiale biocompatibile, care se integrează perfect în osul maxilar sau mandibular. Acest lucru oferă o ancorare solidă pentru proteza dentară, eliminând senzația de mișcare sau disconfort în timpul vorbirii sau mâncării.

Cu acest sistem, vei redescoperi plăcerea de a mânca și de a vorbi fără restricții, fiind decupata la nivelul palatului dur (adica este fara „cerul gurii”). Proteza dentară fixată pe mini implanturi îți oferă siguranță și încredere, fără grija că se va deplasa sau că va cădea.

Fii pregătit să îți transformi viața cu proteza pe mini implanturi! Echipa noastră de experți în implantologie stomatologică îți va oferi o soluție personalizată, adaptată nevoilor tale unice. Contactează-ne pentru a afla mai multe despre beneficiile și costurile unei protezari pe mini implanturi și pentru a programa o consultație gratuită.